Allotjaments

L’estrès és el protagonista en la vida de moltes persones, que esperen ansioses el cap de setmana o les vacances per poder desconnectar. Necessiten calma, contacte amb la natura, temps compartit amb la família… però també necessiten moure’s per canalitzar tota l’energia que no poden gastar a l’oficina.

El Berguedà som un territori amb història, cultura, bona gastronomia i natura, per això som un dels destins preferits a l’hora de triar escapada, per això i per la proximitat amb Barcelona i l’àrea metropolitana.

Sabem que cada vegada més la gent investiga, tria i remena sobre el seu destí abans de sortir de casa, i que ja no només valoren el bon servei, la neteja o la situació del lloc on dormiran, sinó que volen alguna cosa més, alguna cosa que no trobin als altres allotjaments.

Per això, si ets un allotjament de la zona i t’interessa diferenciar-te de la resta, nosaltres et portem una proposta: activitats per als teus hostes. Podem venir al teu hotel, càmping, casa rural… i fer allà alguna activitat, o podem recollir als vostres clients per portar-los a descobrir la zona a través de diferents propostes.

Tenim activitats dissenyades per a tots els públics, però molt especialment per a les famílies amb canalla, que necessiten moure’s, sortir i descobrir l’entorn d’una forma amena, divertida i interessant; que faci als nens i nenes protagonistes.

Aquest és el nostre catàleg, aquí trobareu una petita descripció de les activitats que oferim a la carta. Podeu descarregar-lo a continuació i si necessiteu més informació podeu contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte o directament a rumbpirineus@gmail.com o trucant al 686 349 857